Aandelen of obligaties, wat denkt KBC?

Laat je inspireren door de inzichten van onze strategen. Die volgen de wereldeconomie dagelijks op. Iedere maand verwerken ze hun inzichten in een nieuwe beleggingsstrategie. Gebeurt er intussen iets belangrijks op de financiële markten, dan lees je dat op Twitter.  ... of abonneer je op onze nieuwsberichten.

Onze inzichten ...

De beleggingsstrategie in 5 minuten

Geïnteresseerd in het jongste conjunctuurnieuws? Of hoe je uw beleggingen op deze ontwikkelingen kunt afstemmen? Onze marktvisie toegelicht in vijf minuten.

Samengevat

De beleggingsstrategie in detail

Onze visie op beleggingsvormen, regio's, sectoren, munten ... Lees onze mening over al deze onderwerpen.

Zo komt de beleggingsstrategie tot stand

Iedere maand leggen we jou de nieuwe beleggingsstrategie voor. We bekijken telkens de hele economische radar, ook die ontwikkelingen die op het eerste gezicht weinig nieuwswaarde bevatten.

In drie stappen komen we tot het gewenste eindresultaat. Stappen 1 en 2 bekijken de economie en de markten vanuit een breed perspectief. Het belang van de keuzes die hier gemaakt worden, is heel groot. Ze bepalen namelijk het grootste deel van het beleggingsresultaat. In de derde en laatste stap verlaten we de helikopterview en bouwen we een beleggingsportefeuille voor de verschillende risicoprofielen.

... of lees de Strategy Background Paper (pdf) die hier nog verder op ingaat.

 

Praktisch aan de slag